Spring til indhold

Cykelklubben Team Hjallerup

Motionscykelklubben – Team Hjallerup – har til formål at samle alle, der er interesseret i at bruge cyklen som motionsredskab.

Da det er en motionsklub, kan ALLE blive optaget som medlemmer og deltage i klubbens aktiviteter – uanset alder, størrelse, køn, fysiske formåen, cykeludstyr o.s.v.

Der er ingen tvivl om, at cyklen er uovertruffen til motion. Der er næppe nogen aktivitet, der sætter så mange forskellige muskelgrupper i sving uden den hårde belastning, som ved f.eks. fodbold, håndbold, løb m.m.

Så hvis du er interesseret i at komme i gang med at motionere, vil det være en god idé at deltage i klubbens træningsture.

Racere:
Træningsturene bliver lagt således, at der er ruter af forskellige længder. P.t. er vi delt op i 2 grupper “Team Racing-gruppen”, hvor turene er fra 40 km til 80 km og “Team Skildpadderne”, hvor turene er fra 15 km til 30 km – alt efter vejr og vind. Turenes længder er ikke faste, men aftales umiddelbart før start. Hvis fornøden interesse er til stede kan der oprettes grupper, hvor træningsturene er kortere.

Racer træningstidspunkter (start v/Hjallerup Idrætscenter)

Hold 1 og 2:

Tirsdag & Torsdag kl 18.30 samt Søndag kl 08.30

  • Turlængde tirs-/torsdage: ca. 50 – 65 km
  • Turlængde søndage: ca. 60 – 80 km
  • En gang om måneden køres en længere søndagstur.
Starter samlet, med evt. deling i to gruppe eller hold 1 kører en ekstra sløjfe.

Hold 3: Tirsdag & Torsdag kl 18.30 samt Søndag kl 08.30

  • Turlængde tirs-/torsdage: ca. 25 – 35 km
  • Turlængde søndage: ca. 30 – 50 km
Gennemsnitshastighed: ca. 20 – 25 km/t.

“Kaffeholdet”:

  • Træning tirsdag kl. 9.30
  • Turlængde 15 – 30 km

MTB træningstidspunkt – primært vinter (start v/Hjallerup Idrætscenter)
Søndag: kl 09.30

 

Da det drejer sig om motionscykling, lægger vi vægt på, at alle skal kunne være med, blot man vælger den rute/det hold, som passer bedst til ens træningstilstand.

Efterhånden som din fysiske form bliver forbedret, kan turene eventuelt blive længere.

Du vil have mulighed for at træne til deltagelse i nogle af de efterhånden mange motionsløb, som afholdes i landsdelen. I disse løb går sport og kammeratskab op i en højere enhed, og du møder andre glade cykelmotionister fra nær og fjern.

I vinterhalvåret afholdes der medlemsaftener, hvor vi mødes til arrangementer om motion og cykling. Det kan f.eks. være film/foredrag om cykling, om cyklens vedligeholdelse og justering samt om rigtig træning/ernæring m.v.

Da der køres på offentlige veje er færdselslovens almindelige regler gældende. Er det noget for dig? – så mød op som cykelmotionist i Team-Hjallerup.

 

Team Hjallerup er en cykelklub for motionister. Der er tre forskellige hold, så alle bør have mulighed for at finde nogen at køre med. Der trænes tre gang om ugen (tirsdag, torsdag og søndag). Træningstidspunktet er kl 18:30 tirsdag og torsdag og kl 9:30 om søndagen. I forbindelse med helligdage, træner vi nogen gange på andre tidspunkter – men hold øje med kalenderen.

Ud over den almindelige træning, holdes der også en række arrangementer i løbet af året (grill, fællesture, foredrag, mm.)

7