Ungdom

Kidsvolley

Vi lægger meget vægt på børnenes almene motoriske udvikling, og de øvelser, der arbejdes med i træningen af Kidsvolleyspillerne passer til deres individuelle niveau.

I Kidsvolley arbejdes med træningen af de tekniske færdigheder så volleybalslagene, fingerslag, serv og baggerslag indlæres på en på en pædagogisk måde, der passer til børnenes udviklingstrin.

Hvis du er interesseret i at se nærmere på de teknikker der bruges i Kidsvolley skal du klikke her >>Hvis du klikker på level 0-2 eller 3-5 i venstremenuen, så kan du se, hvordan de forskellige levels spilles.

Teenvolley

Teenvolley kan du træne i Hjallerup hvis du er mellem 13 og 17 år. 

Teenvolley kan spilles i 4 forskellige spilformer: Teen 1, Teen 2, Teen 3 og Teen 4. De enkelte spilformer varierer på en række områder: fra antallet af spillere på banen, sværhedsgraden og banestørrelsen.

Teen 4 er det spil, som kendes fra det gamle drenge/pige og juniorvolleyball. Med de forskellige spilformer som findes under Teenvolley har vi mulighed for at tilrette spillet til den situation vi arbejder med, og vi kan afpasse spillet efter det spillemæssige niveau så alle får mest ud af træningen.

Hjallerup GF Volleyball

Arrangementer