MEST BESØGTE: Kick Line Dance · Hjallerup Seniorer

Led Zeppelin Jam

Led Zeppelin Jam

Tidspunkt: Fredag d. 5. februar 2016, kl. 20:30
Dørene åbnes kl.: 18:30
Spisning kl.: 19:00
Spillested: Hotel Hjallerup kro

 

Tilbage i ´89, før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik, begyndte radioværten Alex Nyborg Madsen og bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum.

Led Zeppelin Jam blev hurtigt mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte. I 1993 blev det endda til en optræden på Roskilde Festivalen.

Gruppen udgav en live-cd i ´94, og koncentrerede sig ellers om at give koncerter, men i efteråret 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. 

5 år senere kom en opfordring fra en af gruppens trofaste fans. Han spurgte høfligt, om gruppen ville optræde til en stor fest, han ville holde forud for sit kommende bryllup. Den trofaste fan var såmænd ingen ringere end Kronprins Frederik, som gerne så gruppen optræde ved det store Rock´N´Royal-show i Parken. Det blev startskuddet til et fornyet samarbejde, og Led Zeppelin Jam begejstrer igen publikum i hele Danmark med sine forrygende liveoptrædender, bl.a. udmærker de sig ved at have to trommeslagere, som spiller op mod hinanden. De to trommeslagere er oven i købet far og søn.

Kom og (gen)hør de fantastiske sange og bandets fornemmelse og respekt for et af historiens mest betydningsfulde rockorkestre.

 

Hjallerup Musikforening

Arrangementer

SE ALLE ARRANGEMENTER