MEST BESØGTE: Kick Line Dance · Hjallerup Seniorer

Mariehaven besøger Hjallerup

Mariehaven besøger Hjallerup

 

Hjallerup Musikforening gentager sidste års succes, hvor det populære Mariehaven koncept gæstede byen for første gang.

 

Nåede du ikke at opleve Mariehavens besøg i Hjallerup sidste år, eller har du bare lyst til at (gen)se/høre Mariehaven, så har du chancen nu.

Hjallerup Musikforening, vil nemlig ikke "nøjes" med TV udgaven af Mariehaven, derfor er der igen i år lavet en aftale med Helge Engelbrecht om at flytte Mariehaven til Anlægget i Hjallerup.

I Musikforeningen er vi meget glade for denne aftale, der betyder musik i byens flotte Anlæg fra kl. 12 - 20.

I år vil der være musik på én stor udendørsscene i Anlægget. Byens Kulturhus bruges til salgssted for kaffe, te, øl og vand. Der vil naturligvis også være mulighed for at købe den efterhånden berømte "Koncertmenu" fra Hotel Hjallerup Kro. Denne vil blive serveret dels i Kulturhuset og dels på Kroen.

Igen i år har Hjallerup Musikforenings gode samarbejdspartnere lovet at støtte op omkring arrangementet, ligesom Hjallerup Telte og "Torsdagsholdet" har lovet at få det praktiske på plads, således at gæsterne kun skal tænke på at nyde den gode musik og stemning.

Helge Engelbrecht og Neighbours & Friends har sat nye tone- og taktstreger på det musikalske danmarkskort – ikke mindst ved de store sommerkoncerter på hjemmebanen i Mariehaven i Ansager, men også i forbindelse med de populære programmer på TV2 Charlie. Nu kan det store orkester altså opleves igen i år i Hjallerup.

Derudover kan man også glæde sig til et genhør med BillyBobbers. Sidste år lagde de Anlægget ned. Mange har spurgt, om de ikke vender tilbage. Det gør de.

BillyBobbers er et ægte rockabilly-band, der spiller autentisk 50'er musik. Her er der ikke sparet på brylcreme i håret, den originale tøjstil samt swing i hofterne. Så er du til fed rock'n'roll og ægte rockabilly, er det bare om at kridte danseskoene og komme ned i Anlægget.

Glæd jer, det bliver en sommerfest, hvor underholdningen er i top, maden er god, og hvor den samlede bestyrelse vil arbejde hårdt på, at solen vil skinne fra en skyfri himmel.

Vi ses i ”Mariehaven".

Program:

Kl. 12:00 Anlægget åbner for publikum

Kl. 13:00 Velkomst

Kl. 13:15   Billy Bobbers

Kl. 14:00 Pause

Kl. 14:30   Billy Bobbers

Kl. 15:15 Pause

Kl. 15:45 Neighbours + Friends, 1. sæt

Kl. 17:00 til 18:30 Spisning

Kl. 18:30 Neighbours + Friends, 2. sæt

Kl. 20:00 Afslutning

Hjallerup Musikforening

Arrangementer

SE ALLE ARRANGEMENTER