MEST BESØGTE: Kick Line Dance · Hjallerup Seniorer

Shelterbox – til dem der trænger

15-11-2017

Hjallerup Morgen Rotary støtter primært projekter og aktiviteter i lokalområdet, men denne gang er valget faldet på køb/donation af en Shelterbox gennem Rotary Danmarks organisation. En Shelterbox har det, der skal til for at skærme en famile fra vejr og vind plus tæpper, gryder, pander, vandrensningssæt og andre fornødenheder, som man mangler efter at have mistet alt f.eks efter et jordskælv.

Organisationen ShelterBox har gennem årene erfaret, at behovene er forskellige fra indsatsområde til indsatsområde. Derfor pakkes boksene forskelligt skræddersyet til det område, hvor de skal anvendes. Nogle steder kan teltet f.eks. undlades, og der kan "nøjes" med solide presninger, da væsentlige dele af huset endnu står og kan danne grundlag for shelteret - typisk ved jordskælv.

Andre steder er det ikke relevant at levere en større ovn, mens den igen andre steder er livsnødvendig. Det betyder, at alle beløb bidrager til, at ShelterBox kan udføre det meget nødvendige arbejde og give shelter til endnu flere nødstedte familier.

Levering af en Shelterbox er meget mere end bare at levere et telt. Det er hælp til at få en samfund tilbage på fode efter en katestrofe – mange rotarianere hjælper disse samfund lang tid efter katastrofen er over.

Flere informationer om Shelterbox kan findes her https://www.rotary.org/en/shelterbox-and-rotary-help-disasters

Skulle du have interesse i at være en del af dem, som skaffer midler til lokale såvel som internationale projekter, hører vi gerne fra dig. Kontakt Hjallerup Morgen Rotary Præsident Anders Duerlund på anders@duerlund.com for at høre mere om medlemskab og mulighed for gæstebesøg.

 

Hjallerup Morgen Rotary Klub

Arrangementer