MEST BESØGTE: Hjallerup Frimønt · Kick Line Dance · 

Foredrag med Sisse Fisker - Livets opskrift

Foredrag og tapas tallerken før foredraget. Pris 275 kr.
Drikkevarer kan købes.
Billetter købes hos
andersuhrenholt23@gmail.com tlf. 42134940
eller gitte@redet.dk tlf. 40982877

De fleste kender Sisse Fisker, som tv-vært på DR. Nu har hun sagt jobbet op for at forfølge en drøm om at gøre en forskel for syge børn på danske hospitaler. Hun har stiftet foreningen SMILfonden, som laver sociale arrangement for kronisk syge børn i hele landet. På tværs af diagnoser inviteres børn og forældre til fest, sjove oplevelser og rekreation i en svær tid med sygdom. Her skabes magiske øjeblikke, som kan lindre smerter, frembringe SMIL og udvikle nye fællesskaber i pressede familier.
Sisse Fisker har selv følt på ege...n krop, hvordan det er at lægge små børn på operationsbordet, da hendes to drenge har været igennem flere indlæggelser på Rigshospitalet.
Initiativet til SMILfonden tog Sisse da hun for et par år siden selv lå sygemeldt med en rygsygdom. I mange år har hun kæmpet med invaliderende rygsmerter og har været tvunget til at stille sine elskede løbesko på hylden, men en operation og et års genoptræning har gjort Sisse smertefri, så der nu er endnu mere energi til at sprede SMIL hos syge børn og til at nyde livet hver eneste dag uden smerter. Desuden har hun udgivet en bog om Livets Opskrift - baseret på rejser rundt i hele verden. Og netop de rejser og mødet med nogle af verdens ældste mennesker var med til at sætte skub i tankerne om at ændre prioriteterne i livet.

Overskuddet fra foredraget går ubeskåret til SMIL-Fonden.
Tak til følgende sponsorer:
BDO, Nordjyske Bank, Hotel Hjallerup Kro, Spar Nord, Vingaven og Brønderslev Bogtrykkeri
Hjallerup Morgen Rotary Klub

Arrangementer

SE ALLE ARRANGEMENTER