MEST BESØGTE: Hjallerup Frimønt · Hjallerup Seniorer · 

Til fods fra Mexico til Canada

Pacific Crest Trail - Mexico til Canada

Thomas var den første dansker, der prøvede kræfter med hikernes Mt.Everest, den 50 km brede og 4300 km lange Pacific Crest Trail, der starter på grænsen mellem Mexico og USA og slutter 15 km. inde i Canada. Foran Thomas ventede uspoleret vildmark, stegende ørken, dræberbier, skorpioner, dehydrering, klapperslanger, bjørne, pulvermad, vabler og lokale hillbillyes.
Han krydsede 40 Wilderness Areas, 24 National Forest, 7 National Parks, 3 State Parks, 14 indianerreservater, 1000 søer, 19 canyons og 57 bjergpas. En ordentlig mundfuld, og der er da også flere, der har være på toppen af Mt.Everest, end der har fuldført Pacific Crest Trail. Succesraten er 30%.

Foredraget er også historien om at opfylde en 20 år gammel drøm. Om at lære sig selv og sine begrænsninger at kende. Om at være alene, gå vildt, se en grizzly i øjenene, og én gang for alle, at ændre sit syn på sig selv, verden omkring én, og et backcountry Amerika, der ligger meget langt fra vores gængse forestillinger om landet, og hvad det rummer.
Foredraget er suppleret med flotte billeder og filmklip fra turen.

Bemærk at arrangementet foregår i Fælleshuset på Niels Bohrs Plads.

Arrangeret i samarbejde med Mælkebøtten og afholdes i Fælleshuset på Niels Bohrs Plads i Brønderslev.

Pris: 50 kr.

Hjallerup Bibliotek

Arrangementer

SE ALLE ARRANGEMENTER