Valgprogram Venstre,
Brønderslev Kommune


Kommunalvalg 21 nov. 2017

Vilje til vækst og udvikling - Stem på Mikael Klitgaards hold.

Så får du fortsat med glæde, gejst og styr på tingene en kommune med succes.

 

Indtil nu er driften tilrettet, der er investeret i forebyggelse indenfor det sociale område, sundhed og genoptræning, flere er kommet i beskæftigelse og uddannelse,  der er skabt plads til investeringer, mens skatterne er holdt i ro.

  • Skoledistrikterne er tilrettet elevtal, undervisningen er super, børnepasningen er velfungerende, der er investeret i udstykninger i rigtig mange  byer, der er lavet midtbyplaner, oprettet landistriktsråd, og der er sket udvikling sammen med borgere i flere mindre byer.
  • Der er hurtig sagsbehandling til gavn for bosætning og erhvervsliv.
  • Der er nu i de næste 4 år skabt grobund for investeringer.
  • Der skal arbejdes målrettet med - i samspil med borgerne - at øge gode fritidsaktiviteter, skolen skal udvikles, børnepasningen skal altid optimeres, borgere skal i beskæftigelse, erhvervslivet skal udvikles, således indtægterne øges til gavn for os alle.

Det er vi de bedste til at klare, stem på Mikael Klitgaards hold.

 

Klar til Kommunalvalg 2017

 

22-01-2017

Vi kæmper din sag! 

 

Hjælp Mikael Klitgaard & Co. med at få bolden i mål. Til gengæld lover vi, at din kommune fortsat er i konstant udvikling og ikke en del af UdkantsDanmark. Det har krævet hårdt arbejde at nå til de resultater, vi i dag kan se! Men vi har ikke mistet lysten til at fortsætte det gode arbejde og sikre, at Brønderslev Kommune også i fremtiden blomstre! Hvad enten du er ung, ældre, med eller uden børn - så har vi viljen til at kæmpe for dig! 

 

Vi vil kæmpe for: 

 

 

 

 

Arrangementer

  • 21-11-2017 af Thorup-Hjallerup Venstrevælgerforening Kommunalvalg
SE ALLE ARRANGEMENTER