Kino Hjallerup 19. - 25. juni

18-06-2017

Den bedste mand

Filmen 'Den bedste mand' fortæller den virkelige historie om den legendariske danske bokser Jørgen "Gamle" Hansen og hans kone Hanne.

Jørgen er i slutningen af 1970’erne blevet dømt færdig i boksning. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. 

Kun én ting holder sammen på det hele. Bokserens elskede Hanne – manager, ven og hustru i ét. 

Sammen kæmper de en ulige kamp for at holde Jørgens karriere i live. Men da Hanne beslutter, at de skal lægge hus til den afrikanske bokser Ayub Kalule, der ifølge boksepromotor Mogens Palles plan skal være dansk boksnings fremtid, bliver det tydeligt for Jørgen, at han ikke er klar til at lade sig pensionere endnu...

 

EM 1992   Fodboldkampen

Filmen  "Sommeren '92"

Filmen 'Sommeren '92' er fortællingen om Danmarks vej til sejr ved Europamesterskabet i fodbold.

Da Richard Møller Nielsen i 1990 bliver træner for det danske fodboldlandshold, har han nærmest alle imod sig: Spillerne respekterer ham ikke, medierne ser ham som visionsløs og kedelig, og sølle fem procent af befolkningen støtter i en meningsmåling op om den nye træner.

Selv er Richard en simpel mand, der sætter sin familie højt, men efter en række ydmygende nederlag og mislykket kvalifikation til EM, sker der noget højst uventet.

Jugoslavien bliver udelukket fra mesterskabet, hvilket giver Danmark en plads blandt de otte bedste hold i Europa. Nu har Richard Møller Nielsen blot 10 dage til at samle sin trup, skabe sammenhold blandt spillerne og ikke mindst levere den største sensation i 1990ernes fodboldverden.

'Sommeren '92' er dels et sportsdrama om et lille lands overraskende triumf, der samlede nationen. Dels er det en komisk film om en mand, som alle dømmer ude, men via stålfast vilje og arbejdsomhed alligevel formår det umulige.

 

Kaptajn Underhyler

I animationsfilmen 'Filmen om Kaptajn Underhyler' hypnotiserer to spilopmagere den ondsindede skoleinspektør, og forvandler ham til deres tegneseriehelt Kaptajn Underhyler.
Filmen er baseret på tegneserien af Dav Pilkey, der følger den hjertevarme helt i underbukser.

Kino Hjallerup

Arrangementer

SE ALLE ARRANGEMENTER