Fremtidens robotteknologi

Kom med til spændende virksomhedsbesøg sammen med Hjallerup Morgen Rotary klub. Besøget er gratis for alle gæster, og vi tager godt imod dig :-)

Har du og din familie lyst til at komme med, så kontakt os under besked.

LT Automation er en professionel Nordjysk automationsvirksomhed grundlagt i 2009. LT Automations arbejde omfatter alt fra rådgivning, udvikling, konstruktion og implementering inden for automationsløsninger og robotteknologi. Med stigende fokus på udvikling og konstruktion. Udvikling og konstruktion af særligt innovative og værdiskabende teknologier og løsninger, der forebygger og imødekommer reelle problemstillinger både inden for sundhedsvæsenet og i industrien.

LT Automation er en automatio...nsvirksomhed, der målrettet arbejder med at udvikle, udbrede og implementere intelligente automations- og robotløsninger inden for bl.a. velfærds- og sundhedssektoren samt fødevare-, vind-, medicinal- og metalindustrien.

Baseret på stærke tekniske kompetencer og 30 års erfaring med industriel automation og robotteknologi implementerer og forbedrer LT Automation fremtidens langsigtede automatiseringsløsninger. Robot-entreprenør Lasse Thomsen er grundlægger og CEO i LT Automation og har arbejdet med automatisering siden 1986. Det vil sige, at vi rådgiver, udvikler, implementerer og forbedrer på baggrund af stærke tekniske kompetencer og 30 års erfaring med automatisering og robotteknologi.

Lasse Thomsens ekspertviden, erfaring og netværk skaber i forening med virksomhedens medarbejdere med hver deres speciale og kompetencer en uvurderlig synergi. En synergi der muliggør udviklingen af nye banebrydende teknologier og optimering af processer. En synergi der skaber muligheder for dig.

Vi skal mødes 16.30 for at kunne nå at besøge samarbejdspartneren, hvor mange af hjælpemidlerne til kommunerne borgere "udtænkes".

Her kan du læse mere om virksomheden: http://www.lt-automation.dk/om-os/

Efter besøget er der mulighed for fælles spisning.

Hjallerup Morgen Rotary Klub

Arrangementer

SE ALLE ARRANGEMENTER