Jyske Ås 2018

Lørdag d. 28.04.2018

Så er det tid til årets udgave af Jyske Ås løbet.  Vi har bestilt godt vejr, så vi håber I er mange, der har lyst til at bruge en lørdag formiddag på en tur gennem Jyske Ås.

Turen er på 24 km, hvoraf de 3 er på asfalt, resten er på grus og skovstier. Der er mulighed for at stå af/på efter 12½km (ved Dannerhøj).

Vi starter ved Dronninglund slot- op gennem Dronninglund Storskov til Dannerhøj. Efter et depotophold her + opsamling af bagtroppen, går turen videre nordpå gennem Allerup bakker, Stagsted skov, Fejborg bakke, Pajhede skov og herfra op til målområdet ved Naturskolen Lunken.

Vi gør opmærksom på at turen er et rent socialt løb i bedste cannonball stil. Det er et rimeligt hårdt terræn, hvorfor km tiden for de langsomste af os forventes at blive 6.15 min.+. Turen er naturligvis på eget ansvar, der er væske + lidt at styrke sig på efter de første 12km, og der er sandwich, øl, vand og kaffe, når vi kommer til Naturskolen Lunken.

Vi forventer deltagerne selv vil hjælpe til med at fordele privat-bilerne, så nogle bliver placeret ved henholdsvis start og mål.

Af hensyn til indkøb m.m. vil vi meget gerne have tilmelding senest 24. april, så vi ved lidt om, hvor mange vi bliver.

Tilmelding på Hjallerup info, klubbens forum og skriv der. Tråd oprettes snarest.

START:

Dronninglund slot kl 9.00

Dannerhøj ca. kl.10.30 - depot med forplejning

(Ved p.plads gl.hovedvej 200 m nord for vildtovergangen nord for Dannerhøj savværk)

Vi forventer at være fremme ved Naturskolen ca. 12.15.

Vi glæder os til at se jer alle.